Bye bye August, hello September

donderdag, september 03, 2015

Voor velen onder jullie is het schooljaar alweer met rasse schreden begonnen. De vakantie ligt alweer achter ons en ik kan persoonlijk al niet meer wachten tot ik weer vakantie heb! Natuurlijk heb ik alweer het één en het ander in het vooruitzicht voor deze maand, en dat wil ik graag met jullie delen, lees je even mee?

Lovethispic.com

1. Allereerst doe ik deze maand voor het eerst in mijn leven (behalve toen ik nog een baby was) een fotoshoot voor een fotograaf! Stiekem kijk ik hier heel erg naar uit en ben dan ook druk in de weer geweest om enkele leuke outfits samen te stellen. Aanstaande zaterdag is het dan uiteindelijk zo ver! Natuurlijk zal ik nadien enkele foto's met jullie delen op mijn blog. Ik hoop écht op een goed resultaat :-)

2. Ik ga naar Disneyland voor (opnieuw) het eerst in mijn leven! Aanstaande zondag gaan mijn vriend en ik als alles goed gaat erop uit. Ik ben een heel erge Disney fan en heb dan ook al een hele collectie met boeken en dvd's staan in mijn boekenkast thuis. Het zijn er al zodanig veel dat ik het bijna niet meer kan bijhouden. Ook dit vind ik heel erg spannend, ook al is het maar een pretpark dat we bezoeken..

Koffervoldromen
3. Verder ga ik mijn vriendinnen nog eens uitnodigen om gezellig mijn verjaardag te vieren, deze was afgelopen zondag (30/08) en toen ben ik 23 jaar geworden. Doordat er enkelen op vakantie zijn wilde ik dit nog even uitstellen, een echte datum weet ik nog niet, maar eigenlijk is zo iets wel snel geregeld. Leve de telefoon!

4. En ik verwacht nog (momenteel) drie ebay pakketjes! Wat ik besteld heb zal ik laten zien in een blogpost of misschien zelfs een unboxing video. Ik denk dat ik eerst nog even verder ebay zal afstruinen want er staan zovéél leuke dingen op! Zo verslavend, maar niet goed voor mijn bankrekening, haha...

Er zullen zeker en vast nog enkele dingen bijkomen, maar dit zijn voorlopig mijn vooruitzichten van September. Ik heb er alvast érg veel zin in.

Q: Wat zijn jou vooruitzichten?You Might Also Like

4 reacties

  1. Oh wat leuk dat je een fotoshoot gaat doen! Ik vind het altijd zo leuk om de resultaten te bekijken haha! Ik heb deze maand nog niet veel bijzonders op de planning staan, ik denk dat het een rustig maandje wordt waarbij ik mij goed op school kan focussen en daarnaast lekker me-time in kan plannen :)
    Liefs,
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt superleuke vooruitzichten voor september heb je! Altijd fijn in die vreselijke maand. En een gelukkige verjaardag nog!

    BeantwoordenVerwijderen