We zijn er weer!

maandag, augustus 31, 2015

dribble.com
Na een periode vol twijfels, of ik wel wilde doorgaan met deze blog of niet, heb ik eindelijk de knoop weer doorgehakt!

Flowers and Syringes was op het randje van dood, vond ik. Ik had geen zin meer om nog artikelen te schrijven omdat ik te moe was van werk, een huishouden moet runnen en dergelijke. Daarom had ik beslist om deze blog een eindje links te laten liggen. Al snel vond ik het makkelijk om niet te moeten zorgen voor artikelen en besloot de blog volledig te stoppen en offline te halen (voor het geval dat).

Maar helemaal klaar met bloggen was ik nooit! Ik las nog steeds de blogs van enkele bekende bloggers, en stiekem begon het weer te kriebelen om ook te schrijven. Na enkele weken goed nagedacht te hebben, wilde ik deze blog weer nieuw leven in blazen. En bij deze kreeg F&S een geheel nieuw uitzicht én logo. 

Flowers & Syringes blijft een lifestyle blog, waarvoor de 'A touch of life' staat in de header. Maar er wordt zeker een extra tintje make-up en fashion aan toegevoegd. Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn artikelen lezen, en misschien wil ik het vloggen weer opnemen als daar vraag naar is!

Elke week zullen er 3 artikelen online komen, dit op maandag, donderdag en zaterdag (al dan niet een video).

Enjoy!


You Might Also Like

8 reacties

 1. Leuk dat je terug bent :) je blog ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je blog is mooi geworden hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je toch weer gaat beginnen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor het eerst dat ik op jouw blog kom! Hij ziet er heel mooi uit, van de sticky menubar ben ik zeker fan! (Hoe is dit je gelukt trouwens?)
  Ik ga jouw blog op Bloglovin' een nieuw volgje geven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik vind het ook erg leuk (en vooral handig!)

   Verwijderen