About

Zo, je wil dus een beetje meer weten over mij? Dan ben je aan het juiste adres! :-)

Wie ben ik?
Mijn naam is Lore, en ik ben geboren in augustus 1992, wat mij dus 23 jaar maakt! Ik ben op en top Belgische waardoor dit dan ook een Vlaamse blog is. Ik heb een vriend en we wonen al een heel eindje samen. Verder werk ik al meer dan twee jaar in het plaatselijke ziekenhuis, want ik ben verpleegkundige van opleiding. Deze job voer ik dan ook uit met hart en ziel!

Blogger
De reden dat ik begonnen ben met bloggen, is dat ik vaak mijn ei niet kwijt kon. Ik leerde stilaan door het internet af te struinen verschillende blogs kennen en ik wilde het ook kunnen! Vroeger maakte ik wel eens van de websites aan om foto's en plaatjes te kunnen posten, maar écht bloggen vind ik nog net iéts anders. Het is fijn om met andere bloggers in contact te komen én hun artikelen te lezen. Door zelf ook artikelen te schrijven kreeg ik het gevoel iets te betekenen, en gewoon ook te schrijven over wat ik leuk vond. Ik ga voornamelijk bloggen over lifestyle zaken, maar make-up en fashion zullen zeker ook aan bod komen op deze blog!

Naam
Flowers and Syringes, het is geen hedendaagse naam voor een lifestyleblog, maar ik vond het wel een originele naam. Het bestaat uit Flowers, gewoon bloemen maar ik hou er geoon erg van. En Syringes, dit staat voor het feit dat ik verpleegkundige ben en dus wel dagelijks in de weer ben met spuiten en naalden. :-)