Action shoplog!

zaterdag, februari 21, 2015

Vandaag ben ik naar de action geweest, een superleuke winkel met veel spulletjes voor écht geen geld, ja daar vind je me vaak terug! Het leek me leuk om eens te delen wat ik allemaal gekocht heb, kijk je even mee?


Leuk tasje van de action, vergeet altijd om een zakje mee te doen als ik ga...


Deze leuke uitjes kon ik niet laten liggen, waren 0,99 € per stuk, geen geld dus! Het waren ook de laatste twee dus had ik echt geluk. Ze zijn wel breekbaar, dus zeker opletten! Mijn vriend vind ze ook leuk dus ze komen mooi op mijn kast te staan :-)


Verder kocht ik ook nog leuke babysokjes van Disney. Voor degene die het nog niet wisten, ik ben een enorme disneyfan! Ik koop nu en dan al eens iets voor mijn toekomstige baby en vond die sokjes wel schattig! Deze waren 0,99 € per stuk.

Ik heb ook shampoo en conditioner van Garnier Fructis gekocht, want heb net mijn haren gekleurd en deze shampoo is Colour last, dus perfect voor mijn haar! Er volgt trouwens nog een review over mijn haarkleuringsmiddel! Hou het zeker in de gaten! Beide waren 1,82 €.

Verder heb ik ook nog een dvd gekocht, Dear John, deze was 3,49 €. De Make-up reinigingsdoekjes waren 0,62 € per stuk, ben er gewoon heel tevreden over dus koop ik ze regelmatig wel eens!
Stimerol kauwgom was 1,78 €, ga ze in mijn auto leggen, altijd handig als je kauwgom bij je hebt. 

En als laatste kocht ik ook nog de Max and more body glitterstick, dat zijn die 2 doosjes uiterst recht op de foto. Deze waren 1,49 € het stuk, ik ben benieuwd hoe deze zullen zijn, hier komt er ook nog een review over!


Zo dat was mijn shoplog, wat vind je er van? Ga jij ook vaak naar de action?

You Might Also Like

7 reacties

 1. Leuke dingetjes heb je gekocht en Dear John is echt een super film, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shoplog! Nu ben ik toch wel benieuwd, ben je zwanger of koop je nu al spulletjes voor een baby die zou kunnen komen? (Ik kon het uit de context niet goed halen, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nee ik ben nog niet zwanger, als het aan mij lag wel! Om lichamelijke redenen moet ik nog wachten (zie in about en leven met chronische ziekte) maar dat houdt me niet tegen om al spulletjes te kopen natuurlijk! :-D

   Verwijderen
 3. aaah, die uiltjes zijn super schattig. Waarom ben ik die nou niet vanochtend tegengekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heb je het boek van Dear Johan al gelezen? De onvertaalde, dus in het engels, is echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen