Tattoo time, het idee

zaterdag, september 05, 2015

Al een eindje zit ik met de gedachte in mijn hoofd om een tattoo te zetten. Over het ontwerp ben ik nog niet helemaal uit, maar ik wil jullie graag meenemen van het idee van een tattoo, tot het realiseren van een échte tattoo.

Designbump
Vandaag ga ik het hebben over het idee van een tattoo. Waarom wil ik eigenlijk zo graag een tattoo?

Wel, het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel. Ten eerste vind ik een tattoo gewoon mooi, wat ook belangrijk is als je er eentje zet. Het moet iets zijn wat je zelf graag ziet want het wordt tenslotte vereeuwigd op je huid.

Ik vind het niet alleen mooi, maar het moet ook betekenis hebben. Ik riep vroeger altijd dat ik de namen, of eerste letter, van de namen van mijn kinderen zou tatoeëren, en dat wil ik nog steeds doen. Maar eigenlijk wil ik ook gewoon een andere tattoo, mét betekenis natuurlijk. Ik ging al snel uit naar een infinity ontwerp. Maar ook kleine zwarte zwaluwen lijken mij iets. Over een exact ontwerp ben ik nog niet uit (maar daar zal je meer over kunnen lezen in een volgend artikel!) omdat ik er zeker goed over wil nadenken!

Pinterest
Het oog wil trouwens ook wat. Het moet niet eens een opvallende tattoo zijn vind ik. Hoewel het heel mooi kan staan bij sommige mensen. Naast enkele voordelen heeft een tattoo ook nadelen, namelijk het plaatsen kan erg pijnlijk zijn. Ook is het niet iets wat je zomaar kan weg doen zoals een piercing of oorbel. Daarnaast is het ook nog eens behoorlijk duur en moet je een artiest vinden die betrouwbaar is om iets op je huid te vereeuwigen.

Gelukkig ben ik van het idee om er eentje te laten zetten, en het idee is er, alleen nog niet een zo concreet onderwerp. Ik testte trouwens eerder al eens een fake-tattoo van 'Tattoo for a week'. Het artikel kan je hier terugvinden. Daar hebben ze erg mooie ontwerpjes voor als je eens wilt proberen of het je al dan niet staat. Zo hakte ik trouwens ook de knoop door :-)

Waar ik een tattoo ga laten zetten, en wat het uiteindelijk zal worden, kan je lezen in een volgend artikel!

Q: Wat vind jij van een tattoo? Heb je een tattoo?You Might Also Like

4 reacties

  1. Leuk dat je over een tattoo aan het nadenken bent! Ik heb 1,5 week geleden mijn eerste tattoo laten zetten op mijn pols en hij is zo mooi geworden <3
    Als je een ontwerp hebt, ga ermee naar een tattooshop zou ik zeggen! Zij hebben goede ideeën, zodat de tattoo uiteindelijk helemaal wordt zoals jij hem wilde! Succes! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg gaaf, ik ben benieuwd naar meer!

    BeantwoordenVerwijderen