Wishlist luxeproducten

zaterdag, juni 13, 2015

We hebben allemaal wel een (kleine) wishlist van luxeproducten, die soms véél te duur zijn voor onze portemonnee. Helaas heb ik ook zo een lijstje met spullen die er toch al een heel eindje opstaan, en die wil ik graag eens delen met jullie! :-)


Al eerste deze Michael Kors tas. Ik heb er wel al eentje maar die kocht ik ooit in een outlet store. Die modelletjes zijn ongeveer gelijkaardig aan de andere collectie, maar gemaakt van iets goedkoper materiaal. Er zijn zoveel leuke tassen van MK dat ik gewoon niet weet wat te kiezen.. #struggles
Uit ervaring van mijn andere tas weet ik dat het heel duurzame tassen zijn, mag ook wel voor de kostprijs.. Daarom komt deze zéker op dit lijstje terecht!

Teknosa
De volgende op mijn lijstje is een iPhone 6, liefst een witte met gouden achterzijde. Ik heb al eens een iPhone gehad maar die is al snel gesneuveld door een ongelukje in mijn handtas. Ik wil super graag deze telefoon, maar ik vind ze véél te duur. Helaas want ik hou wel van iPhone, niet omdat iedereen die heeft, gewoon omdat ik het besturingssysteem van Apple veel beter vind dan Android. Ik stond toevallig nog vandaag op het punt om hem te kopen, maar heb het toch aar niet gedaan vanwege de kostprijs.. Misschien over een eindje nog maar eens nadenken hierover want het is toch direct € 700 die weg is.

Mediamarkt
Ik ben nu niet zeker dat het deze camera is, maar in elk geval, ik wil een nieuwe camera namelijk een Nikon. Ik zag een leuke in mediamarkt vandaag en die leek me wel handig om te gaan vloggen en dergelijke. Je kon het schermpje openklappen zodat je ziet wat je filmt. In principe heb ik dit niet echt nodig want we hebben al een fototoestel die het uiteindelijk nog prima doet waardoor deze ook op dit lijstje terechtkomt! :-)

Mediamarkt
De droom van elke vrouw, een keukenrobot! Ook ik wil er graag eentje maar helaas heb ik totaal geen plaats meer in de kasten van mijn keuken en moet deze aankoop nog even wachten tot we een huis gekocht hebben. Het lijkt me zalig om met zo een ding te werken. Het nadeel is dat ze behoorlijk duur zijn. Er zijn natuurlijk een aantal prijsklasse's onder dit soort toestel waardoor ik totaal niet zou weten wat ik zou moeten kiezen haha :-)

Zo, dit was mijn kleine wishlist van luxeproducten. Al bij al valt het wel mee, maar de kostprijs samen is toch behoorlijk hoog. Keep on dreaming zoals ze zeggen!

Q: Wat vind jij van (deze) luxeproducten? En wat zijn jou favoriete luxeproducten op jullie eigen lijstje?

You Might Also Like

6 reacties

 1. Jaaa zo'n keukenrobot wil ik ook wel (en dan het liefst eentje die ook gelijk kookt haha).
  Ik heb wel zo'n standaard keukenmixer, maar die heb ik ook maar tweedehands gekregen en geen idee hoe oud die wel niet is, ach hij doet het nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas bestaat die niet, haha. Ik heb ook een gewone keukenmixer maar zo een keukenrobot lijkt me stukken handiger omdat je zoveel ermee kunt doen!

   Verwijderen
 2. Mooie wishlist, ja Iphone is zo duur hé, ik zou zelf voor de samsung s6 gaan want vind Apple juist niet zo fijn maar die is volgens mij ongeveer even duur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ongeveer wel. Ik heb nu een Samsung maar die vind ik wat minder...

   Verwijderen
 3. Jaaa, zo'n Michael Kors tas staat oop op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen