Vrolijke zomerkleurtjes, Hema nagellak

dinsdag, juni 09, 2015

De zomer is in aantocht, en dan mogen vrolijke nagellakjes zeker niet ontbreken! Laatst was ik in de Hema en toen zag ik dat de nagellak slechts aan € 1,50 stond in plaats van € 2,50. Dat laat ik me zeker geen twee keer zeggen en sloeg natuurlijk mijn slag in! Ik heb voor jullie een swatch met enkele van mijn recentste kleuren nagellak, lees (of kijk) je even mee?


De twee kleuren uiterst links had ik eerder al eens gekocht, de andere drie heb ik nu gekocht aan € 1,50! Er lagen er nog veel meer, misschien dat ik nog eens ga om er nog meer te kopen, want zeg nu zelf, het is echt niet veel geld! Ik vind trouwens dat de nagellak van de Hema redelijk goed is van kwaliteit, zeker voor die prijs. Ik ben er best tevreden over in het algemeen :-)


Laat ik beginnen met de roze variant. Deze heeft het cijfer 43 van kleur (ik vind het trouwens jammer dat deze lakjes geen naam hebben). Deze dekt heel goed met slechts één laag. Er zitten ook wat shimmertjes in wat dit lakje gewoon leuk staat :-). Zelf draag ik heel vaak rode en roze varianten en deze is zeker één van mijn favorieten!


De volgende is een oranje nagellak, met nummer 816 op het stickertje. Het was eigenlijk mijn vriend die me er eens op aandrong om oranje te kopen, zelf zou ik het nooit kiezen. Uiteindelijk vind ik het wel een leuk en zomers kleurtje. Deze smeert heel makkelijk uit, één laagje dekt eveneens voldoende vind ik!


Deze gele variant vond ik meteen heel erg leuk! Deze heeft nummer 811 op de sticker staan. Ik had meteen hoge verwachtingen van dit kleur, maar was toch een teleurstelling toen ik hem gebruikte. Hij smeert té zacht, als het ware de lak zelf die te slap is. Hier heb je zeker 2 laagjes nodig om een redelijk resultaat te verkrijgen. In het flesje kan je zien (niet goed op de foto) dat er shimmertjes inzitten, maar als je het aanbrengt zie je hier niks van. Jammer al zeg ik het zelf!


De hemelsblauwe nagellak met nummer 839 is een heel leuk lakje vind ik. Het komt wat speels over. Het borsteltje is fijn en het lakje smeert makkelijk uit! Er zitten ook shimmertjes in en die zie je ook als je de nagellak aanhebt. Al bij al is deze heel erg leuk :-)


Als laatste heb ik nog deze blauwgroene nagellak met nummer 840. Deze is net iets donkerder dan het lakje hierboven. Mijn mening is hetzelfde, alleen dat deze zonder shimmertjes is!


Sommige foto's zijn niet zo scherp wegens lichtinval. Tevens is op sommige swatchfoto's de nagellak niet zo goed gelukt. Helaas is mijn hand en vinger niet zo fotogeniek, en eveneens ben ik eigenlijk een nagelbijter en dat probeer ik al jaren af te leren. Helaas lukt het me niet maar ik geef niet op, haha :-)

Q: Wat vinden jullie van de Hema nagellak en deze kleuren? En hebben jullie felle kleurtjes nagellak?


You Might Also Like

12 reacties

 1. Wat een vrolijke kleurtjes allemaal! Die met de shimmertjes wil ik ook haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de voorlaatste kleur echt heel mooi!
  Ik ga ook echt heel vaak nagellakjes kopen bij HEMA, de kwaliteit is niet top, maar zeker goed genoeg voor de prijs. Ideaal om dan felle kleurtjes te kopen die ik niet zo héél vaak draag. :)
  Liefs, Lena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleurtjes staan je echt goed!
  Nice :) ik heb nog nooit nagellak gekocht bij de HEMA, maar lijkt me het proberen waard ;)

  XOXO Faye by byFaye.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleurtjes, en ik hoop dat je door die mooie kleurtjes misschien het nagelbijten afleert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het grappige is dat ik vooral de nagellak aan mijn teennagels gebruik, door mijn job mag ik geen nagellak dragen of andere dingen op mijn nagels...

   Verwijderen