To vlog or not to vlog?

dinsdag, juni 02, 2015

Hoi allemaal!

Ik zit al enkele weken te tobben rond deze vraag, zal ik vloggen of niet? Ik kijk heel veel youtube filmpjes van vooral Nederlandse youtubers, waardoor ik mezelf en mijn accent echt stom vind klinken voor een camera. Deze week heb ik enkele Vlaamse youtubers ontdekt en die klinken best wel leuk zo voor de camera!

Ordoh
Maar mijn accent houd met niet alleen tegen, maar ook het feit dat ik tegen een camera moet gaan praten. Klinkt echt heel stom maar dan ga ik gewoon een monoloog aan met een camera, haha. Ik denk steeds dat ik stom zou overkomen of zo..

Hebben jullie soms tips voor mij? Want ik wil het écht heel graag gaan proberen maar ik moet van die angst afraken. Staan jullie er ook voor open om die filmpjes te bekijken of zeggen jullie van nah, lijkt me toch maar niks? Laat het aub weten in de comments :-)

Liefs!

Volg jij mij al op facebook?

You Might Also Like

8 reacties

 1. Het is eigenlijk een kwestie van gewoon doen :) Voor de camera praten is eerst ontzettend ongemakkelijk, maar je went er aan. Ik denk dat je accent geen probleem zal zijn. Tenzij je super onverstaanbaar bent maar ik denk dat dat wel mee zal vallen. Dus als het je leuk lijkt, gewoon doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou sowieso mijn best doen om begrijpbaar over te komen! Dankje voor je reactie :-D

   Verwijderen
 2. Precies zoals hierboven, gewoon doen. Je kunt ook eerst proeffilmpjes opnemen zodat je er een beetje aan went.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook eerst ontzettend bang voor m'n accent! Maar ik heb geen negatieve reacties gekregen :)
  Maar ik zou zeggen: gewoon doen! Dat tegen de camera praten is heel even raar, maar het went snel. Gewoon inbeelden dat je voor een publiek praat, stel je de lezers van je blog voor als publiek :)
  Veel succes! Liefs, Lena

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb maandag een vrije dag en ga het dan maar eens proberen :-D

   Verwijderen
 4. Hey,
  Ik zou het gewoon doen als ik jou was en als mensen het niet leuk vinden. Gewoon weer lekker bloggen. En je moet niet denken dat je tegen de camera praat maar naar de mensen die kijken en vertel wat je normaal zou schrijven. Ik hoop dat he het doet. Succes liefs kim

  BeantwoordenVerwijderen