Dit was Mei

zondag, mei 31, 2015

De mei-maand zit er alweer op. Inderdaad, alweer. De maanden gaan zodanig snel dat ik het zelf bijna niet meer kan bijhouden! Morgen is het 1 juni, wat betekend dat het bijna zomer is! Maar dit was Mei voor mij (leuke zinspeling haha)!


Tumblr

AFGELOPEN WEKEN;

- Ben ik twee keer naar Nederland geweest (én gaan shoppen in de Primark)! Weliswaar telkens met de regen maar we zijn niet beter gewoon hier in België. Ik vind het fijn om onze buurlanden eens te bezoeken maar ja, ik kan gewoon niet thuis blijven zitten moet ik toegeven!

- Ben ik opgenomen geweest in het ziekenhuis voor een reeks van onderzoeken, gelukkig is alles wel goed met me en ben ik gestart met nieuwere en sterkere medicatie.

- Had ik een leuke avond met vriendinnen van me, waar we samen naar '50 shades of grey' gekeken hebben. Eerlijk gezegd had ik veel meer van de film verwacht door de grote commotie er rond. Hij kon er wel mee door!

- Ben ik veel op stap geweest, ik ben gewoon geen thuiszitter en ik hou er gewoon van!

- Het was 12 mei dag van de verpleegkundige, waarbij alle verpleegkundigen een dag in de bloemetjes gezet worden. Vanzelfs sprekend liet ik een leuk berichtje na op mijn facebook voor mijn vele collega's :-)

Facebook
- Mijn vriend en ik beslisten al een deel van onze reis naar Italië! Ik kijk er zo naar uit om oude gebouwen en stadjes te gaan bezoeken, ik hou gewoon van reizen. Heb je nog tips voor dingen die we kunnen bezoeken? Laat ze zeker achter in de comments!

EN VERDER

☺ Maakte ik voor het eerst verse lasagne! Had ik veel eerder al eens moeten proberen want het was heerlijk!
☺ Ben ik heerlijk veel thuis geweest van werk, waardoor ik best wel heb kunnen genieten van het weer :-)
☺ Zijn mijn vriend en ik verschillende keren gaan uiteten, doen we anders nooit zoveel..
☺ Ben ik aan het twijfelen om te beginnen met vloggen, toch heersen er enkele twijfels om te gaan praten tegen een camera. 
☺ Heb ik een facebookpagina aangemaakt voor mijn blog! Helaas gaat die niet zo goed zoals ik het gedacht had.
☺ Kocht ik weer nieuwe Disneyfilms om mijn collectie aan te vullen.
☺ Heb ik genoeg zomerkleren en schoenen gekocht voor 3 jaar verder, maar ja een vrouw heeft nooit kleren en schoenen genoeg, niet? :-)
☺ Heb ik meegedaan om een roze Michael Kors tas te winnen, het is eens wat anders. (En hij is zo mooi!!)

Hoe was jullie maand?

Volg jij mij al op facebook?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ben je al lid van facebook groepen voor bloggers? Daar kun je soms je FB pagina promoten :-) Ik zie dat jij Bachelor verpleegkunde hebt gedaan, ik ben van plan om in september die opleiding via afstandsonderwijs te volgen, heb alleen een beetje schrik voor de stages. Viel dat bij jou wat mee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben al lid in zo een groep, dankje voor de tip! :-) Voor de rest zal ik je een mailtje sturen!

      Verwijderen