Primark shoplog

vrijdag, mei 29, 2015

Zoals beloofd heb ik een Primark shoplog voor jullie! Ik ben naar Eindhoven geweest en vind dat ik best wel leuke spullen gekocht heb. Kijken jullie even mee?


Ik wilde eigenlijk eerst gaan vloggen, maar was uiteindelijk mijn camera vergeten dus dat is 'm niet geworden. Ik ben naar de Primark in Eindhoven geweest en het was heerlijk rustig! We waren er al rond 9u 30 want we waren al heel vroeg vertrokken vanuit België!


Als eerste vond ik dit leuke jurkje voor 13 euro. Twijfelde eerst of ik hem ging meenemen omdat hij toch wat kort viel. Maar met een legging of iets anders onder valt dat best wel mee!


Dit bloesje had ik eerder al gezien maar toen niet gekocht. Hij valt best groot uit dus heb een kleiner maatje genomen dan ik normaal heb. Deze was 10 euro!


Deze rokjes vond ik zo leuk dat ik ze meteen alle twee heb meegenomen. Deze waren 10 euro per stuk! Het ene is een soort panterprint met kleurtjes door, en het ander tsja kan ik niet goed omschrijven, haha.


Het jurkje links had ik eerder al gepost in mijn wishlist, en ja hoor ik zag hem al blinken van ver! Deze was 16 euro en zit gewoon super mooi! Hij schijnt ook niet door want er zit een soort onderrok in. Je kan het off-shoulder dragen of gewoon!

Het shirtje rechts daar twijfel ik wat over. Hij valt best breed uit waardoor ik dik lijk, wat ook niet de bedoeling is natuurlijk. Wat ik hiermee ga doen of hoe dragen zal ik nog even moeten uitzoeken. Deze was 7 euro.


Het shirtje links is ongeveer hetzelfde zoals het kleedje hierboven, maar dan in shirtjesvorm. Deze was 9 euro.

Daarnaast hangt een jurkje voor boven een bikini of badpak te dragen, goed voor aan het zwembad of strand. Deze was 10 euro. Hij is ook lekker warm en voelt zacht aan!


Dan ben ik aanbeland bij de accessoires. Het rekkertje bovenaan zijn kleine bloemetjes, die wil ik gaan dragen als ik mijn donut in mijn haar doe. Deze was 2,50 euro.

De sjaal was 3 euro. Een vriendin van mij had toevallig dezelfde mee en we wisten het niet van elkaar! Er staan zalmroze vogels op en is heerlijk zomers!

Het portemonneetje was 3 euro. Voelt wat raar aan maar is voor mijn werk :-)

En de sokjes waren ook 3 euro, je kan er nooit genoeg hebben vind ik..


Wat was ik blij dat ik deze bikinitop zag hangen! Het was één van de laatste maar ik had geluk, hij was er in mijn maat. Hij is wel wat push-up en zit prachtig met dat kant! Deze was 9 euro. Het broekje heb ik er niet bij gekocht omdat ik het wil combineren met een zwart broekje :-)


Verder kocht ik nog twee basic topjes. Deze waren 2,80 euro en zijn altijd handig voor erbij!


En als laatste kon ik dit pyjama topje scoren voor maar 2 euro! 

Ik wil ook nog een aankoop tonen maar deze was niet van de Primark, wel vanuit Eindhoven zelf. Het is een niet alledaagse aankoop want ik had het zelf nog nooit gezien, of niet zo groot althans! 


Deze reuze (snoep) colafles komt vanuit een winkeltje waar ze veel snoep en drank verkopen die van Amerika overkomt. Ik vind het wel grappig zo een grote colefles! Ze hadden ook nog grote gummy-beren en slangen beschikbaar! Hoeveel calorieën hij bevat weet ik niet, wil ik het eigenlijk wel weten haha? Voorlopig ga ik hem nog niet opeten want vind het zo een zonde!

Wat vind jij van mijn aankopen?

Volg jij mij al op facebook?

You Might Also Like

14 reacties

  1. Wat een leuke aankopen! Die bikini top ziet er echt heel leuk uit!
    En die grote snoep cola fles zou ik ook wel eens willen proberen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Flowers and Syringes29 mei 2015 om 12:14

      Dankje! Hij is ook echt heel leuk, blij dat ik hem gekocht heb. Die colafles vind Ik zo een zonde om op te eten, ghehe.

      Verwijderen
  2. Super leuke aankoopjes !!!! En wauw dat roze blousje is zo pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Primark in Eindhoven is inderdaad een fijne winkel :) Ik vind vooral de rokjes erg leuk van je aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat vind ik ook, ik ga liever naar Eindhoven dan naar Brussel moet ik toegeven..

      Verwijderen
  4. Mooie aankoopjes, dat er maar snel een Primark in Gent is :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke items hebben ze weer bij de Primark! Dat eerste jurkje is leuk, die bikiniop, sjaaltje! Hopelijk kan ik binnenkort zelf ook even weer neuzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die rokjes zijn echt leuk en gewoon een giant coca bottle :O

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond ze ook super leuk! Mijn vriend vind ze minder maar ach :').

      Verwijderen