Lippenbalsem stash

dinsdag, mei 05, 2015

In plaats van een gewone lipstick stash, wilde ik aan jullie mijn lippenbalsem-collectie tonen. Ik heb er toch een enkele van A-merken tot de goeie merken. Lezen jullie mee?


Ik heb een lichtelijke verslaving aan lippenbalsems. Overal is er wel eentje te vinden, in mijn tas, jas, kast, etc. Eigenlijk had ik er meer maar er zijn er enkele gesneuveld, helaas. Toch wil ik deze met jullie delen!


De eerste is er eentje van de Hema. 'Lip care, pink & shine SPF 10'. Persoonlijk vind ik dat deze niet zo lekker smeert en redelijk stroef is. Ook jammer dat hij niet veel roze pigment afgeef, maar hij is wel leuk voor erbij!

De middelste is er eentje van Pure Coconut die ik ooit kocht in de action. Deze smeert heel erg fijn en blijft ook een heel eindje hangen. Ik vind dat er weinig tot geen smaak in zit wat wel wat tegenviel, want ik had gehoopt dat hij echt naar kokos zou smaken!

De derde is er eentje die ik kocht in de Aldi (in een pak van 3). Ik had gehoopt dat het een roze balsem zou zijn, maar helaas toen ik hem opendeed was hij gewoon van kleur. Deze smeert ook fijn uit en er hangt een heerlijk geurtje aan vind ik. Een topper!


Deze lippenbalsems zaten in een setje van 4 (de roze variant staat op volgende foto) die ik kocht in de Primark. Wat me verraste was dat deze van Nivea waren en niet van Labello, verder zijn ze gelijk.

De eerste is 'Hydro Care SPF 15', zorgt voor zachte lippen door water en Aloë Vera volgens de verpakking. Deze smeert heel fijn en soepel en blijft ook lang zitten!

De tweede is 'Pure & Natural, Milk & Honey'. Volgens de omschrijving bevat deze honing en melk extracten die ervoor zorgen dat je lippen er zacht en gezond uitzien. Deze had ik eerder ook al eens gehaald en ruikt en smaakt echt heerlijk naar honing! Deze smeert eveneens heel erg makkelijk uit.

De laatste is 'Essential care' en bevat Jojoba olie en natural Shea butter voor lange lip bescherming. Deze variant gebruik ik meestal (van Labello) en smeert echt heel makkelijk uit en blijft inderdaad ook lang zitten! Deze smaakt en ruikt ook niet maar dat vind ik niet echt nodig eigenlijk.


De roze lippenbalsem 'Pearly Shine' behoorde eveneens tot bovenste pakketje. Deze ruikt écht heerlijk en zoet en geeft ook nog eens roze kleur af op je lippen, vind ik wel leuk! Deze had ik vroeger heel vaak. Smeert ook makkelijk uit en blijft lang zitten, toppertje!

De donkere lippenbalsem is er eentje van Rituals en bevat Eucalyptus en Vitamine E. Deze geeft een verzorgend effect aan je lippen en hersteld ook beschadigde en gesprongen lippen. De geur is vanzelfsprekend erg fris door de eucalyptus. Wanneer je hem op je lippen smeert vind ik ook dat je direct een fris gevoel hebt.


Het linkse potje is er ook eentje van Rituals. Deze is moeilijk uit te smeren en smeert niet makkelijk op je vinger vind ik. Het bevat Calendula en Karité en is een gewone lippenbalsem.

De laatste is ook een potje van de Hema. Hij ruikt heerlijk naar Raspberries en heeft ook een mooie roze kleur. Helaas vind ik deze niet zo goed want hij smeert té gemakkelijk en blijft ook niet lang zitten. Deze zou ik ook niet aanraden eigenlijk (behalve voor de geur dan).

Dit was mijn collectie lippenbalsems, wat vind jij van lippenbalsems? Heb je ook zoveel of verlies je ze makkelijk? En welke gebruik jij?

Liefs

You Might Also Like

6 reacties

  1. Wat een leuke stash! Ik heb ook meer lippenbalsems, en ze liggen echt overal verspreid in mijn huis.
    Het meest gebruik ik een lippenbalsem met zonbescherming.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gevoel ken ik! Vroeger was ik ze bijna altijd kwijt, er kwam zelfs eens eentje uit de wasmachine... :')

      Verwijderen
  2. Ik gebruik echt alleen maar maybelinne baby lips want die werken het beste voor mij haha.
    Ik vind het wel een leuke stash trouwens, maar labello is toch helemaal niet zo goed voor je lippen? Want het maakt je lippen namelijk verslaafd aan het spul. Verder erg leuk artikel ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh die heb ik al eens zien staan maar nog nooit gekocht, zegt me niet veel. Zal er eens op letten volgende keer in de winkel! En dankje! :-)

      Verwijderen
  3. Lippenbalsems zijn ook belangrijk! :P Naast mijn bed heb ik vaseline liggen, vaak smeer ik dat er redelijk dik op als mijn lippen er vreselijk aan toe zijn. Maar ik vergeet het ook wel heel vaak haha. Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar Blistex (donkerblauw). Deze heb ik in een potje maar ook in een lippenbalsem. En mocht Blistex er niet zijn, dan ga ik het liefst voor Labello. Dat zijn mijn drie favorieten! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik dacht al dat ik iets was vergeten, ik heb ook zo een grote pot vaseline staan op mijn nachtkastje, altijd handig :-)! Blistex ken ik niet...

      Verwijderen