Disney geïnspireerde trouwjurken

zondag, mei 17, 2015

Ieder meisje droomt wel van een prinses te zijn voor één dag, in een mooie witte jurk naar het altaar lopen. Ik heb er ook wel oren naar! Naast gewone trouwjurken bestaan er ook op Disney characters geïnspireerde jurken, en deze wil ik graag eens met jullie delen! Lees je even mee? :-)


Op de website Disney weddings kan je een hele hoop jurken spotten die gemaakt zijn door Alfred Angelo. Er zijn verschillende soorten jurken per disney princess gemaakt, ik zal de voor mij persoonlijk mooiste jurken hier zetten. Natuurlijk kan je zelf ook eens gaan piepen op de website (wat ik je zeker zou aanraden!)


Als eerste vind ik de op Elsa (Frozen) geïnspireerde jurk écht prachtig! Het model vind ik vrij simpel en de vele steentjes waarmee de jurk bekleed is vullen dat perfect aan. Zelf zou ik zo geen jurk kiezen om te trouwen omdat het teveel blingbling is, maar dat wil niet zeggen dat ik de jurk niet prachtig vind :-)!


Deze jurk is een jurk geïnspireerd op Rapunzel vanuit de gelijknamige film. Door deze jurk ben ik wél volledig betoverd, ik zou zo iets zéker kiezen om te trouwen. De hartvormige bustier en het uitlopend model vind ik gewoon zo mooi! De kleine details van steentjes maken het af vind ik. Ja dit zou zeker een kanshebber zijn!


De jurk van Sleeping Beauty vind ik persoonlijk ook wel iets hebben. De bustier vind ik weer heel mooi maar over de rest van de jurk heb ik dan weer mijn twijfels. Verder is 'ie best wel leuk!


Deze jurk is geïnspireerd op Tiana (The princess and the frog). Ik word er dromerig van als ik ernaar kijk eerlijk gezegd :-). Het bovenlijfje vind ik opnieuw heel erg mooi, de rok zelf eigenlijk ook wel, maar ik weer van mezelf dat ik dat nooit zou kiezen eigenlijk. Hoewel de jurk gewoon prachtig is!

Of ik ooit zal trouwen hangt af van mijn vriend (laten we hopen van wel, haha), en of ik een Disney jurk zou kopen dat weet ik eigenlijk niet. Ik heb al enkele bruidswinkels in de buurt gespot waar je ze wel kan verkrijgen!

Wat vind jij van de op Disney geïnspireerde trouwjurken? Zou je zelf ooit trouwen in zo een jurk? Of ben je getrouwd in een Disney jurk?

Alle foto's komen van de website Disneyweddings.com (zie eerder in artikel voor link)

Ken je al mijn facebookpagina? Vergeet zeker niet om deze te liken en zo blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen!

You Might Also Like

6 reacties

  1. Superleuke jurken! Als ik uit deze foto's mijn keuze moest maken, dan viel die op Sleeping Beauty en Rapunzel: bustier van Sleeping Beauty, maar de rok van Rapunzel en de kleur wil ik dan ook gewoon wit. Lekker elegant en ouderwets. Enne... ik zou ook echt heel graag willen trouwen, maar eerst maar een lief vriendje vinden want een single-trouwerij zie ik niet zo zitten hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goeie keuze! Ik zou ook een gewoon witte jurk kiezen, ben nogal klassiek gericht als het op een trouwjurk komt haha!

      Verwijderen
  2. Waaauw die jurk van Rapunzel is echt mooi! Ik zou er dan voor kiezen om wel bandjes aan mijn trouwjurk te laten maken, veel te bang dat 'ie afzakt ofzo haha!
    Ik ben zelf al wat aan het rond speuren voor trouw-inspiratie (er zijn gewoon teveel thema's die we leuk vinden: vlinders, games, fantasy)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies! Er zijn zoveel leuke dingen. Ik wil het sowieso simpel houden, maar wel klassiek :-)

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. Ik vind hem ook mooi! Jammer dat het teveel steentjes zijn en dat maakt hem to much vind ik :-)

      Verwijderen