Katy Perry - Sportpaleis Antwerpen

zondag, maart 08, 2015

Hoi allemaal!


Enkele dagen geleden ben ik naar het optreden van Katy Perry geweest in het Sportpaleis in Antwerpen. Het was de 2e keer dat ik in het sportpaleis was, maar de eerste keer dat ik Katy Perry live aan het werk zou zien, namelijk de Prismatic world tour! Ik ging trouwens samen met mijn vriend kijken.


Ik kan maar één woord zeggen, wauw, gewoon wauw. Het was écht fantastisch goed. Heel veel spektakel en show, dansen, en natuurlijk muziek. Ik vond het zelfs nog beter dan ik verwacht had!
De deuren van de zaal gingen open om 18u 30, man wat een volk! Gelukkig nam ik de hand van mijn vriend vast want daar zou je je elkaar al snel kwijt raken. Aan de entree stond er een merchandisekraampje, heb niet echt de tijd gehad om te kijken want er stonden héél véél mensen voor.. Vlug een drankje gekocht en eenmaal onze plaatsen gevonden was het wachten. We zaten in de eerste ring en konden het allemaal redelijk goed en van nog dicht zien!

In het voorprogramma trad Charli XCX op, ik had er werkelijk nog nooit van gehoord tot ze haar eerste liedje speelde, ik kende het! Na een halfuurtje stopte ze en moest het podium opgesteld worden voor Katy. Om 21 uur begon ze dan met spelen!

Hieronder een samen geplakt filmpje van mijn zelf gemaakte video's. Zeker eens kijken zou ik zeggen! Ik wilde eigenlijk een vlog maken maar door alle drukte ben ik het vergeten, oeps. Ik wilde toch iets tonen aan jullie dus bij deze, veel kijkplezier!! (Je hoort soms op de achtergrond mijn vriend en ik meezingen, haha)Zoals jullie misschien gezien hebben op de video wisselt ze vaak van kledij, ik denk een zestal keer. De ene outfit vond ik mooier dan de andere maar uiteindelijk staat ze wel met alles van kledij!

Ik ben eigenlijk heel erg blij dat ik tickets kon bemachtigen voor de show, want het was geweldig goed!! Ik weet al zeker, als ze nog eens naar België komt, dan ben ik zeker weer van de partij!


Wat vinden jullie van Katy Perry? Ben je ook gaan kijken naar de show?

You Might Also Like

6 reacties

 1. Het ziet er echt heel gaaf uit! Ik vind het echt jammer dat ik geen kaartjes heb voor d´r concert vandaag of morgen. Er zijn voor morgen nog wel staanplekken maar ja.. Ik heb toetsweek en ik ga al naar teveel concerten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh wat spijtig! Misschien de volgende keer gaan als ze komt? Je kan altijd mijn filmpje bekijken om de sfeer op te snuiven! :-)

   Verwijderen
 2. Super vet! Een vriendin van mij gaat vanavond ook naar een concert van Katy Perry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Ik hou ook zó van haar outfits..!

  BeantwoordenVerwijderen