Under my umbrella

donderdag, september 17, 2015

Tumblr
We gaan weer richting de herfstperiode, wat dus ook wil zeggen dat de regen zeker weer van de partij zal zijn. Ik hou niet zo van natte regendagen, maar er zijn ook enkele leuke dingen aan, namelijk leuke paraplu's die je terug naar boven kan halen. In dit artikel deel ik enkele leuke exemplaren voor een schappelijke prijs!

Umbrella heaven
Doorzichtig exemplaar met een subtiel zwart effect. Ik heb zo een variant op deze paraplu liggen in mijn auto en vind ze super leuk! Je kan gewoon dwars door je plu kijken zonder nat te worden wat ik wel fijn en handig vind. Voor 17 € kan je deze online bestellen, voor de website klik op de foto (ook in roze en paars te krijgen).


Umbrella heaven
Dit vind ik echt een prachtexemplaar! Simpel en classy maar toch speels met de bloemen op de zijkant. Deze is wel een stuk duurder dan degene hierboven (en ik wilde zoals ik al zei paraplu's delen voor een schappelijke prijs), maar deze moest er toch bij vond ik! Voor 39,50 euro is deze van jou.

Primark
Dit model lijkt sterkt op het eerste in deze reeks, maar is een stukje goedkoper en ook heel leuk vind ik. Voor 5 euro is dit exemplaar van jou!

Plushop
Romantische ziel? Dan is deze misschien voor jou! Ik zelf vind hem héél leuk door de hartvorm. Bestaat in een hele hoop kleurtjes ook. Ja is gewoon leuk deze. Voor 17,95 euro kan je deze online kopen.

Bol
Met deze tijgerse paraplu kan je zeker en vast tegen de regen! Deze plu kost 16,99 euro.

Plushop
Met deze leuke mix van kleurtjes val je zeker op op een miezerige herfstdag! Dit model kost 9,95 euro online!

Plushop
Super leuk dit model! Deze is ook transparant wat het opnieuw weer handig maakt als je buiten loopt! Ik ben alvast fan :-). Voor 12,95 euro heb je deze in de hand!

Dit is slechts een kleine greep uit het grote aanbod van paraplu's! Als ik er eentje mocht kiezen uit degene hierboven, dan ging ik resoluut voor de tweede! Maar de laatste vind ik ook erg leuk dus delen ze samen de eerste plaats, haha.

Q; Welke paraplu vind jij leuk?

You Might Also Like

6 reacties

  1. Ik vind zo'n transparante paraplu echt zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De transparante paraplu is ook mijn favoriet haha! Alhoewel ik de paraplu in de vorm van een hart ook superschattig vind! Mooi paar regenlaarzen eronder en we kunnen het weer van de afgelopen dagen weer trotseren haha :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh die hartvormige en die met de vogels zijn leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen