Home inspiration - Maak je huis winterklaar

donderdag, september 10, 2015

Pinterest
De winter is in aantocht en dat willen we ook aantonen in onze woonkamer, althans ik toch! Ik ging op zoek op het internet en zocht enkele leuke spullen uit die ik persoonlijk zelf zou gaan kiezen!


Het eerste waar mijn oog opvalt vind ik super leuk, een heerlijk dekentje waar je je lekker in kan wikkelen op koude avonden, voor de tv natuurlijk! Eigenlijk zit ik stiekem bijna altijd onder een fleecedekentje, ik heb het echt altijd koud :'). Nu ik heb het over deze fleece van de H&M home afdeling, je hebt hem in vier verschillende kleuren (beige, grijs, kakigroen en donkerturqois). Het deken is gebreid waardoor het ook behoorlijk warm lijkt. Dit deken kost je 69,99 euro (naar de website via de foto).



Kaarsjes mogen zeker niet ontbreken. Vrolijke vlammetjes die oplichten vanuit een leuk potje en bovendien ook nog eens veel licht geven, ik ben fan! Ik moet toegeven dat ik behoorlijk veel kaarsen heb thuis en mijn vriend is het ondertussen al gewoon dat ik elke avond wat kaarsjes aanleg. Ik vond ondertussen deze leuke geurkaarsen van de Ikea, je kan hier ook weer kiezen uit verschillende kleuren en figuren, maar ik vind deze het leukste eigenlijk! Deze kosten je 3,99 euro voor 2 stuks (ook te verkrijgen in blauw en oranje).


Action kan natuurlijk niet achterblijven met leuke spulletjes. Het is dé winkel voor decoratie in huis voor een héél zachte prijs. Ik heb bijna altijd wel iets mee als ik weer eens ga, oeps. Deze theelichtjes houders zijn enorm schattig, ik moet toegeven dat ik ze zelf een eindje geleden gekocht heb. Ze zijn helemaal niet duur en staan leuk in bijna elk interieur, het kant maakt het ook erg speels en vrolijk. Voor 1,39 euro heb je 1 houdertje.




Kussenslopen koop ik eigenlijk nooit nieuw, of ja, heb ik nog niet gedaan. Deze zijn wel erg schattig en winters (vast ook erg warm!). Ik ben alvast fan voor deze gebreide kussenslopen. Je kan ze vinden op de H&M home website en deze kosten je 24,99 euro per stuk.


Ik kan eigenlijk blijven accessoires zoeken want er zijn zoveel leuke spullen te vinden. Dit is eigenlijk slechts een selectie hiervan want ja, keuze genoeg :-)

Q: Wat vinden jullie van deze accessoires? Richt jij je huis anders in per seizoen of laat je het lekker zo?


You Might Also Like

4 reacties

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik heb laatst toevallig ook nog een nieuw dekentje aangeschaft, zoo fijn! Die kussensloop is ook wel heel mooi, die gaat op mijn verlanglijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeehh ik krijg echt meteen zo'n heerlijk herfstgevoel!

    BeantwoordenVerwijderen