Favorieten van Primark #1

maandag, september 14, 2015

Ik ga graag shoppen, en af en toe kan een dagje Primark er voor mij wel bij! Wie wil er nu niet kledij in zijn mandje blijven leggen en dat voor een zachte prijs? Maar let op, je kan er natuurlijk aan bedrogen zijn wanneer je aan de kassa komt en toch nog een bom geld kwijt zijn.. Ik stel voor jullie mijn favoriete producten op maand per maand, en aangezien dit de eerste post is van een hele reeks, starten we bij September!
Flowers & Syringes
Laat ik maar meteen beginnen, er zijn zoveel leuke spulletjes en alles staat bijlange nog niet eens op de website! Ik had geluk toen ik de website opende zag ik dat er net een hele nieuwe lading producten waren bijgekomen :-).


Alle credits voor de afbeeldingen naar Primark
Ik ben echt verslaafd aan pyjama's en kledij om thuis te dragen, valt me keer per keer op als ik weer eens ga shoppen bij de Primark. Vooral de badjas van Stamper vind ik super schattig om thuis te dragen! Hopelijk hangt die er ook wanneer ik eens binnenwaai in de Primark!

Om de afbeeldingen groter te kunnen zien, kan je op de foto klikken waardoor je die kan uitvergroten! Ik denk trouwens om eens te gaan naar de nieuwe winkel in Gent, lekker dicht bij de deur want ik ging altijd (als ik eens ging dan) naar Eindhoven. Natuurlijk zal er dan een vlog of dergelijke over online komen, misschien is dit wel voor de herfstvakantie!

Q: Wat zijn jullie favorieten van mijn lijstje? Ga je vaak naar de Primark?


You Might Also Like

14 reacties

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is wel waar, maar als ik ga heb ik altijd wel iets leuks mee! :-)

      Verwijderen
  2. Ik hou altijd van de pyjama's en fluffy sokken van de Primark! :) Oh en de onesies natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de pyjama's altijd leuk en de dingetjes voor in huis! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een leuke items weer! Ik hou echt van Primark! Vooral de accessoires en pyjama's doen het bij mij goed. En het is natuurlijk super goedkoop, wat het winkelen extra leuk maakt haha! <3 Ik hoop volgende week weer naar Primark te gaan om wat items aan te schaffen voor de herfst! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik begin steeds minder fan van de Primark collecties te worden, maar ik moet zeggen dat die badjas wel superleuk is :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schattig hé, volgens mij is hij best warm ook! :-). Ik vind ook minder snel iets bij de gewone collecties, maar bij de lounge/pyjama afdeling kan ik altijd wel iets vinden!

      Verwijderen
  6. Dat jurkje ziet er wel leuk uit! Binnenkort ga ik weer eens de Primark bezoeken, mijn doel is om panty's en leggings te halen maar ik zie wel met wat ik precies thuiskom!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kom altijd thuis met andere dingen dan ik in gedachten had :')

      Verwijderen
  7. Prachtig, ik koop alles wat vast en los zit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jurkje is echt super gaaf, binnenkort ook maar snel weer een keer langs de Primark in enschede :)

    BeantwoordenVerwijderen