Kunstwerken in Lego

dinsdag, april 21, 2015


In huis hebben we best veel Lego liggen. Je kent het wel, de blokjes die vroeger (en nu nog steeds) heel erg populair waren! Mijn vriend is er verslaafd aan, laat ik zo maar zeggen. Naast de kleine bouwsetjes bestaan er ook grote bouwsetten, voor volwassenen. We hebben er enkele in huis en die wil ik jullie heel erg graag laten zien!


London BridgePiratenschip uit 'The Lego movie'The Simpsons House
The Kwik-E-Mart (Simpsons)
Dat zijn ze! De laatste twee zijn de recentste, hier heb ik nog geen goed plekje voor gevonden, ze zijn dan ook zo groot. Ik vind het wel leuk om het in huis uit te stallen, zolang het niet teveel wordt vind ik het wel goed. Jammer genoeg zijn ze ook behoorlijk duur (+ 200€) maar het blijft origineel. Zeg nu zelf, wie vind Lego nu niet eens leuk om mee te bouwen? Het is trouwens mijn vriend die ze maakt, ik heb er niet veel geduld voor, haha. 

Sommige foto's zijn niet zo scherp, heb geen super goede camera waarvoor sorry. Dus kijk door de schemering heen :-)

Liefs!

Wat vind jij van onze grote Lego bouwsetten? 

You Might Also Like

12 reacties

 1. Oh em Gee, ook nog the simpsons versie? Hoe tof! Die london bridge is ook nog steeds heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn vriend wilde de Simpsons direct kopen :D. De London Bridge was ons eerste grote bouwset (mocht hij open op voorwaarde dat we hem in het echt gingen bekijken, wat we ook gedaan hebben :-) )

   Verwijderen
 2. Die London Bridge ziet er echt heel groot uit, en ook heel gaaf!
  Stiekem ben ik wel een beetje jaloers - kom ik aan met mijn schoenendoosje vol met lego blokjes...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja je moet ergens beginnen hé. Mijn vriend heeft dozen vol met Lego, van vroeger natuurlijk. Maar deze bouwstukken moest en zou hij hebben :-). De London Bridge vind ik zelf het leukste!

   Verwijderen
 3. Wauw je hebt alles van the simpsons! ik ben jaloers :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo vet! Vooral die London Bridge! Mijn vriend is ook gek op Lego en dan vooral Lego Technic, dus als hij weer een nieuwe set heeft gekocht zitten we s'avonds samen te bouwen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat samen bouwen is leuk hé? Meestal krijg ik de kans er niet toe om te helpen, laatst was ik een dagje weg met vriendinnen en toen heeft hij alles gebouwd in 6 uur!

   Verwijderen