When spring arrives.

maandag, maart 23, 2015

We mogen het eindelijk zeggen, we hebben de winter overleeft! We zijn heerlijk overgestapt op de lente, wat betekent dat het zonnetje vanaf nu aan wat meer warmte begint te geven en de winterjassen in de kast blijven hangen. Ik word er helemaal opgewekt van!Persoonlijk is de zomer mijn favoriete seizoen, maar de lente komt sowieso op de tweede plaats. Heerlijk bloemen planten en het fruit dat begint te groeien aan de bomen! Weg met de dikke winterkledij en laarzen, die moeten plaats maken voor leuke jasjes en pumps.

Ik ben een echte bloemenliefhebber! Helaas kan ik ze niet zo goed verzorgen of vergeet ik ze water te geven, oeps. Daarom koop ik meestal boeketjes, daar kan ik niks mis mee doen, haha. Laatst kocht ik nog tulpen in Albert Heijn, twee bosjes voor slechts 5 euro. Echt geen geld en god, wat hou ik van tulpen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar roze of witte tulpen!


Ook heb ik alweer narcissen gekocht, kleintjes! Echt heel schattig trouwens. Ik had een eindje terug een leuke vaas gekocht in de action. Nou ja, een echte vaas kan je het nu ook niet noemen. Laat ik gewoon een foto plaatsen ervan!


Het fietsje was trouwens nog geen 4 euro denk ik, een koopje dus!

Door de lente heb ik de indruk dat veel meer mensen opgewekter zijn. De doffe en lange donkere winterdagen liggen nu eindelijk achter ons en we kunnen meer genieten van de zon. De dagen worden langer en dus gaan de mensen sneller naar buiten toe gaan! Vind ik wel fijn aan dit seizoen!

Verder heb ik ook al een deel van mijn huis gepoetst, namelijk de lente schoonmaak. Ja ook dat moet gebeuren (helaas). Ik ben geen geboren poetsvrouw maar moet er toch iets voor over hebben als ik een proper huis wil.. Achteraf ben ik dan best wel blij dat ik gepoetst heb, geeft me dan weer een goed gevoel :-).

Wat vind jij van de lente? Maak jij jouw kamer/huis ook wat meer lente gericht op (dus bloemen, andere accessoires,...)?

You Might Also Like

3 reacties